4 Shares

Markus Rašford je već zvezda!

14.09.2017. godine

rashford-sportski-duh

Napadač Mančester junajteda Markus Rašford debitovao je u još jednom takmičenju i ponovo je postigao gol.

Golom u 84. minutu, kojim je postavljen konačan rezultat između Mančester junajteda i Bazela, delo je Markusa Rašforda, produžen je niz ovog mladog napadača koji će teško neko uspeti da ponovi ili nadmaši.

Rašford je u utorak veče debitovao za Mančester juanjted u Ligi šampiona i samo sedam minuta mu je bilo potrebno da zatrese mrežu i samim tim postao najbolji debitant na svetu.

Naime, Rašford je na svakom debiju za svoj tim postigao po gol.

Postigao je gol na svom prvom meču u Premijer ligi, zatim u Ligi Evrope i Liga Kupu, onda u dresu mlade i seniorske reprezentacije Engleske, a sada i u Ligi šampiona.

Markus Rašford – čovek zvani “gol na debiju”!

Video: youtube
http://sportskiduh.com/wp-content/uploads/2017/09/markus-rasford.jpghttp://sportskiduh.com/wp-content/uploads/2017/09/markus-rasford-150x150.jpgmilivojeVesti iz Fudbaladebi,liga sampiona,mančester junajted,markus rasford,premijer liga,rashford,rašvordMarkus Rašford je već zvezda! 14.09.2017. godine Napadač Mančester junajteda Markus Rašford debitovao je u još jednom takmičenju i ponovo je postigao gol. Golom u 84. minutu, kojim je postavljen konačan rezultat između Mančester junajteda i Bazela, delo je Markusa Rašforda, produžen je niz ovog mladog napadača koji će teško neko uspeti...Drugačije vesti o Sportu!
4 Shares