0 Shares

Kazujoši Mijura će igrati fudbal i sa 53 godine

11.01.2020. godine

Najdugovečniji fudbaler na svetu potpisao novi ugovor. Legendarni japanski napadač Kazujoši Mijura (53) potpisao je novi ugovor sa Jokohamom na još godinu dana.

– Nadam se da ću uživati u fudbalu i daću sve od sebe da pomognem klubu da ostvari ciljeve, da izbori opstanak u ligi – rekao je ovaj veteran.

Zanimljivo, svoju dugu karijeru počeo je u brazilskom Santosu. Igrao je i u Evropi u nekoliko klubova, a između ostalog i u Dinamu iz Zagreba devedesetih godina.

http://sportskiduh.com/wp-content/uploads/2020/01/mijura-mala.jpghttp://sportskiduh.com/wp-content/uploads/2020/01/mijura-mala-150x150.jpgmilivojeVesti iz Fudbalafudbal,japan,jokohama,Kazujoši Mijura,najstariji aktivni fudbalerKazujoši Mijura će igrati fudbal i sa 53 godine 11.01.2020. godine Najdugovečniji fudbaler na svetu potpisao novi ugovor. Legendarni japanski napadač Kazujoši Mijura (53) potpisao je novi ugovor sa Jokohamom na još godinu dana. - Nadam se da ću uživati u fudbalu i daću sve od sebe da pomognem klubu da ostvari...Drugačije vesti o Sportu!
0 Shares