6 Shares

Rekordan broj prijavljenih za ovogodišnju NIKE Belgrade 10K trku

09.09.2017. godine

ivana-sportski-duh

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, inače pobednica skoka u dalj na nedavno održanoj Dijamantskoj ligi, preuzela je svoj broj za Nike Belgrade 10K trku. Trka će se održati u nedelju, 17. septembra na beogradskom Ušću.

Ivana će biti jedan od čak 12 hiljada trkača koji će preplaviti ulice Beograda. Dužina staze je deset kilometara. Prijave za trku su zatvorene. Prijavljen je rekordan broj učesnika.

Broj učesnika ove godine pokazuje zašto je brend Nike svrstao Beograd među svetske metropole koje neguju sportski duh, i trkačku kulturu normalno. Cilj kampanje, na globalnom nivou, je promovisati značaj trčanja i inspirisati ljude koji redovno trče, ali i one koji do sada nisu trčali.

Uoči ove tradicionalne trke koju organizuje Nike, organizovane su različite aktivnosti koje promovišu zdrav način života i sport, tako da podrška brzini i pomeranju ličnih granica izdržljivosti ni ovog leta neće izostati.

http://sportskiduh.com/wp-content/uploads/2017/09/ivana-mala.jpghttp://sportskiduh.com/wp-content/uploads/2017/09/ivana-mala-150x150.jpgmilivojeOstali Sportoviivan španovič,NIKE Belgrade 10K trka,skok u dalj,spanovicRekordan broj prijavljenih za ovogodišnju NIKE Belgrade 10K trku 09.09.2017. godine Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, inače pobednica skoka u dalj na nedavno održanoj Dijamantskoj ligi, preuzela je svoj broj za Nike Belgrade 10K trku. Trka će se održati u nedelju, 17. septembra na beogradskom Ušću. Ivana će biti jedan od čak...Drugačije vesti o Sportu!
6 Shares