4 Shares

Kao da je neko unapred znao kako će se završiti finale

18.09.2017. godine

sasa-doncic-sportski-duh

Neko je unapred znao kako će se završiti finale. Na semaforu snimljen tačan rezultat nekoliko sati pre meča Srbije i Slovenije.

Odmah po završetku finala Eurobasketa, gde je Slovenija pobedila Srbiju sa 93:85, pojavila se i prva teorija “zavere”.

Naime, na dnevniku televizije N1 u 19 sati, pre utakmice je novinar Ilija Kovačić uzeo izjavu Saše Dončića, oca Luke Dončića, koji radi kao stručni komentator za slovenačku televiziju.

Dok je stariji Dončić najavljivao meč i istakao da jedva čeka da vidi borbu košarkaša Srbije i Slovenije, pojedini gledaoci televizije primetili su neverovatan detalj.

Naime, u pozadini je na semaforu stajao rezultat kojim je i završen meč – 93:85 u korist Slovenije.

Dovoljno da se odmah pojavi i prva teorija zavere. Međutim, razlog što se ovo desilo stoji u činjenici da su Španci u borbi za bronzu pobedili Rusiju identičnim rezultatom.

Organizatori su promenili zastave za finale, ali ne i rezultat, pa je tako ispala neverovatna koincidencija da upravo to na kraju bude i konačan rezultat finala.

Video: youtube
http://sportskiduh.com/wp-content/uploads/2017/09/rezultat.jpghttp://sportskiduh.com/wp-content/uploads/2017/09/rezultat-150x150.jpgmilivojeVesti iz Košarkedončić,eurobasket 2017,rezultat,slovenija,srbijaKao da je neko unapred znao kako će se završiti finale 18.09.2017. godine Neko je unapred znao kako će se završiti finale. Na semaforu snimljen tačan rezultat nekoliko sati pre meča Srbije i Slovenije. Odmah po završetku finala Eurobasketa, gde je Slovenija pobedila Srbiju sa 93:85, pojavila se i prva teorija 'zavere'. Naime,...Drugačije vesti o Sportu!
4 Shares